Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Sisters Bistro Foodway Catering Výdejna FWC Návštěvnické centrum Staropramen Wevar
Kariéra
Together
English

Toto jsou sezónní akce a aktuální speciality našich šéfkuchařů.
Sledujte nás, tyto nabídky často obměňujeme!

Přejeme dobrou chuť.

houby a zvěřina
20.–22. 10. 2021

houby a zvěřina

předkrmy

rillettes z divoké kachny

150 g255,–1, 7, 3

pomalu připravovaná hrubá terina z divoké kachny přikrytá moussem z čerstvých hub, zemina a houbový papír

crêpes suzette s houbami

150 g225,–1, 7, 3

francouzské mini palačinky plněné čerstvými houbami, křepelčí vejce, dýňový olej a pražená dýňová semínka

 

hlavní jídla

bažant à la sainte alliance

200 g385,–1, 7, 4

bažantí stehno plněné masovou fáší s lanýži na máslové briošce, plátek grilovaných kachních foie gras a domácí pomerančová marmeláda, pečená cibule roscoff, crème fraîche a kaviár

jelení hřbet a stročky

180 g490,–1, 3, 7, 8

grilovaný jelení hřbet v kapustovém listu, stročky restované ve slaném másle, kaštany a omáčka moscovite, tatin s ostružinami, liškami a perlovou cibulkou

zaječí pastýřův koláč

200 g435,–7

sheperd´s pie ze zaječího masa, kořenové zeleniny a bramborové kaše, plátky čerstvých hřibů, strouhaný podzimní lanýž a brochette ze zahradních šneků, lišek a červené cibule