-
Čerstvé mušle, křupavé hranolky, perfektně vychlazená piva a legendární vafle. To jsou čtyři základní kameny, na kterých jsme v centru Prahy vystavěli belgickou brasserii Bruxx. Pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala a generálního manažera Roberta Vaverky připravujeme menu podle originálních belgických receptur a čerstvé mušle z divokých lůžek přivážíme do Prahy třikrát týdně.
-
V naší brasserii nabízíme přes šedesát druhů belgických lahvových piv. Na čepu však máme i dalších osm svrchně kvašených piv a každých čtrnáct dní jedno nové pivo z tuzemského minipivovaru.
Podobně jako Belgičané si také my potrpíme na hranolky, které si sami připravujeme. V menu nechybí ani lutyšské recepty, čerstvé ryby, ústřice, šneci a další originální suroviny jako belgické sýry, klobása Boudin, ardenská šunka nebo belgické pralinky.
-
Pod dohledem cukráře Lukáše Skály kralují našim zákuskům lutyšské vafle. A stejně jako k nám někteří z Vás chodí večer na pivo, jsou také hosté, kteří se těší především na tuto tradiční belgickou pochoutku.
-
Od středy do soboty u nás hraje DJ a pro děti je k dispozici dětský koutek, o víkendech s dozorem.
Od pondělí do pátku servírujeme polední nabídku, která platí vždy od 11 do 15 hodin nebo do vyprodání.
V průběhu roku připravujeme několik gastronomických akcí od Krevetového festivalu a Humřích hodů až po Vánoční šneky.