Together Bruxx Vinohradský Parlament Potrefená Husa Hybernská Potrefená Husa Pardubice Sia restaurant Cukrář Skála Návštěvnické centrum
Together
English

čerstvé mušle

Divoké mušle lovené z nejlepších lůžek v dánské oblasti Isefjord vozíme do Prahy třikrát týdně. Kromě originálních receptů je pro nás důležité i to, aby byly mušle na Vašem stole vždy čerstvé a ve výborné kvalitě. Našim hostům nejvíce chutnají mušle na bílém víně, šéfkuchař Jan Pípal má nejraději slávky Tin Tin.

hranolky

Málokdo si umí představit, kolik práce a úsilí se skrývá za křupavými a dozlatova smaženými hranolky. Vše začíná složitým výběrem vhodné odrůdy a správného typu brambor a končí pro belgickou kuchyni typickým dvojitým smažením v hovězím loji. Na našich hranolcích si dáváme opravdu záležet!

ryby

Podobně jako mušle dovážíme do naší restaurace třikrát týdně i čerstvé ryby. Na Váš stůl putují ze Středozemního moře, ze západního i severního pobřeží Evropy nebo z Indického oceánu, kde lovíme čerstvé tuňáky.

lutyšské vafle

Existují zákusky, na kterých může vzniknout závislost. A naše vždy čerstvě upečené lutyšské vafle z kynutého těsta jsou jedněmi z nich. Trvalo několik týdnů, než jsme jejich křupavost i chuť dovedli k dokonalosti, trpělivost se ale vyplatila. Pod dohledem cukráře Lukáše Skály je nyní servírujeme s cukrem, čokoládou, šlehačkou, jahodami a zmrzlinou.

pivo

Jsme rádi, když se u nás s přáteli zastavíte na pár piv. V naší brasserii proto nabízíme přes šedesát druhů belgických lahvových piv. Na čepu máme dalších osm svrchně kvašených piv a každých čtrnáct dní i jedno pivo z tuzemského minipivovaru. Světem belgických piv od witbieru, lambiku a geuze až po trapistická piva Vás provedou naši pivní someliéři. Pro dámy nejraději točíme Hoegardeen Rose a jsme hrdí na to, že naším nejprodávanějším lahvovým pivem je jeden z nejznámějších belgických ambrů Kwak.

Vinohradský parlament Bruxx